Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180° C (χωρίς αέρα, µόνο στις αντιστάσεις) και βουτυρώνετε 2 ταψάκια διαµέτρου 20 εκ.Βήμα 2 Ντύνετε τον πάτο τους µε αντικολλητική λαδόκολλα. Ετοιµάζετε τα κέικ: Βήμα 1 Βάζετε όλα τα υλικά, εκτός από τον καφέ, σε ένα µεγάλο µπολ και τα...