Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη ζύμη Αναμιγνύουμε το ταχίνι με το νερό στον κάδο του μίξερ για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί άλλα 2-3 λεπτά. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι γ.ο.χ. το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το αλάτι και...