Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Η αδυναμία που έχω στο χούμους δεν κρύβεται! Έχω φτιάξει πέραν του κλασσικού αρκετές παραλλαγές, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου είχε ξεφύγει η φακή! Φευ, έπρεπε να επανορθώσω! Τη συνδύασα με πιπεριές που έψησα στον φούρνο με δεντρολίβανο κ έτσι γεννήθηκε ίσως το πιο νόστιμο...