Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 210ο C στον αέρα. Σε αλευρωμένο πάγκο βάζουμε τις 2 ζύμες τη μια πάνω στην άλλη και με τη βοήθεια ενός πλάστη τις ανοίγουμε σε ένα ορθογώνιο 45x30 εκ. Τις βάζουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι 40x25 εκ. το οποίο έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Γυρίζουμε...