Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κρέμα: βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη. Στην συνέχεια βάζουμε το σιμιγδάλι τα χτυπημένα αυγά και τις βανίλιες.Όταν η κρέμα μας αρχίσει να πήζει προσθέτουμε την πραλίνα φουντουκιού, το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε καλά.Όταν η κρέμα μας είναι έτοιμη την...