Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Όσπρια με αλλαντικά παντρεύονται στην ελληνική κουζίνα με πιο διαδεδομένο συνδυασμό την φασολάδα με λουκάνικοή σύγκλινο. Ορμώμενες από την ίδια ιδέα, οι κλασικές φακές σούπα ετοιμάζονται με ξεροψημένο μπέικον για επιπλέον γεύση που κάνει διαφορά! Στην προκειμένη εκτέλεση οι...