Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Χορταστική και ζεστή σούπα για τις κρύες μέρες Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση.Κόβουμε τις πατάτες και το καρότο σε μικρούς κύβους και μόλις το νερό αρχίσει να βράζει τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα για να βράσουν για 10 λεπτά.Στη συνέχεια,...