Μήλα κομπόστα με ελαφρύ σιρόπι και ταχινένιο χαλβά

Μήλα κομπόστα με ελαφρύ σιρόπι και ταχινένιο χαλβά

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Καθαρίζετε τα μήλα από το φλούδι τους, τα κόβετε στη μέση και βγάζετε τα κουκούτσια. Μέσα σε μια κατσαρόλα που να χωράει τα 6 μισά μήλα ρίχνετε 1 λίτρο νερό, το κλαράκι της κανέλας, τα μοσχοκάρφια και τη βανίλια. Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Μόλις πάρει βράση το...