Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα μάφινς Σ' ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τα βατόμουρα και το αλάτι.Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα, τα αυγά, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο μπολ με το μείγμα του...