Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κοτόπουλο , αφαιρούμε απομεινάρια από φτερά και ό,τι τριχούλες υπάρχουν καίγοντας τα και το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστεί. Το βράζουμε αφαιρώντας στην αρχή τον αφρό που δημιουργείται, για 35-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει .Όταν...