Κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια ξανθές και μαύρες σταφίδες με σάλτσα από πετιμέζι και γλυκό κρασί

Κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια ξανθές και μαύρες σταφίδες με σάλτσα από πετιμέζι και γλυκό κρασί

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ρίχνετε μέσα στο γουδί το μαραθόσπορο και τον κοπανάτε μέχρι να σπάσει και να βγάλει τα αρώματά του. Τον μαζεύετε μέσα σε ένα μικρό μπολ. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα ψιλοκόβετε. Ετοιμάζετε την γέμιση. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο...