Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρώτα ψήνετε τις πιπεριές. Όταν είναι έτοιμες, τις κλείνετε σε ένα μπόλ να μαλακώσει η φλούδα. Έτσι καθαρίζονται πιο εύκολα. Αφαιρείτε τα σπόρια και και τις κόβετε σε κομμάτια.Σε μια κατσαρόλα βάζετε να κάψει το λάδι και σοτάρετε το κρέας να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.Στη...