Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε πρώτα όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το νερό.Στη συνέχεια προσθέτουμε και το νεράκι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας η ζύμη.Σκεπάζουμε με μια πετσέτα κι αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά.Τέλος χωρίζουμε το ζυμάρι σε 10...