Μοσχαράκι κοκκινιστό και πλιγούρι με ελιές

Μοσχαράκι κοκκινιστό και πλιγούρι με ελιές

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε 1 λίτρο νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το κρέας. Αφήνετε περίπου 30 δευτερόλεπτα για να βγάλει την επιπλέουσα ακαθαρσία και το στραγγίζετε. Πλένετε το κρέας με κρύο νερό και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι...