Μπαβαρουάζ με φράουλες ποσέ αχλάδια και ωμό σιρόπι ακτινίδιο

Μπαβαρουάζ με φράουλες ποσέ αχλάδια και ωμό σιρόπι ακτινίδιο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Στο μπλέντερ του μίξερ χτυπάτε τις φράουλες μαζί με την άχνη. Βάζετε το μίγμα σε ένα μπολ. Μουλιάζετε τα φύλλα ζελατίνας σε παγωμένο νερό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι και τον πολτό της φράουλας, τα χτυπάτε καλά να γίνουν ομοιογενές μίγμα, προσθέτετε ένα φλιτζάνι νερό και...