Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό με αγκινάρες για όλες τις ώρες Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε να βράσουν.Όταν είναι έτοιμες αρχίζουμε να φτιάχνουμε τη σάλτσα.Σε μια λεκάνη χτυπάμε 1 σκελίδα σκόρδο,1 1/2 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού,4 ½ κουταλιές της σούπας...