Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μούλτι χτυπάμε τα καρύδια να γίνουν λιώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στο ίδιο μούλτι χτυπάμε τα μπισκότα να λιώσουν και αυτά και τα προσθέτουμε στο μπολ. Όλη η διαδικασία θα γίνει στο ίδιο μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά,...