Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σε μία κατσαρόλα γιαχνίζουμε τα κρεμμύδια (μέτρια φωτιά), ρίχνουμε λίγο λάδι και το βούτυρο και αφού τα σοτάρουμε προσθέτουμε τον κιμά.Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος, ρίχνουμε την σάλτσα και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση.Προσθέτουμε το κουνουπίδι και ζεστό νερό μέχρι να...