Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Καλύπτουμε μιαφόρμα20x30 εκ. με λαδόκολλα και αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα στη χαμηλή ταχύτητα τη βρόμη, την πρωτεΐνη, το αλάτι, την κανέλα και τη στέβια. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα μήλου και τα τριμμένα καρότα....