Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ετοιµάζετε τον ζωµό, βράζοντας µαζί όλα τα υλικά µαζί µε 2 φλιτζάνια νερό για 20 περίπου λεπτά και τον στραγγίζετε.Βήμα 2 Ξαναζεσταίνετε το ζωµό, προσθέτετε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, τις αφήνετε να βράσουν για 3-4 περίπου λεπτά, από τη στιγµή που θα ξανακοχλάσει ο...