Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολο και γρήγορο πιάτο για το μεσημέρι! Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε. Στη συνέχεια, ρίξτε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και θερμάνετέ τη καλά. Ρίξτε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε τα για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.Κατόπιν, ρίξτε όλα...