Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ο κρανιός είναι ένα ψάρι που το γνωρίσαμε μόλις τα τελευταία χρόνια, αλλά το συναντάμε όλο και πιο συχνά στην αγορά, γιατί πρόσφατα άρχισε να παράγεται σε Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες και αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ο κρανιός που παράγεται στις Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες...