Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε τα κρουασάν σε μεγάλα κομμάτια και τα αλείφουμε με το βούτυρο και τη μαρμελάδα. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος (20x30 εκ.) που έχουμε αλείψει με βούτυρο κι αυτό. Σκορπίζουμε ανάμεσα στα κομμάτια κρουασάν τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με...