Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και τον μούστο και ανακατεύουμε πολύ καλά (καλύτερα με το χέρι).Διαλύουμε τη σόδα στον χυμό του πορτοκαλιού και γρήγορα, γιατί φουσκώνει, την προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε την κανέλα, το γαρίφαλο και τη μαστίχα και, με το χέρι...