Φλογέρες με θαλασσινά σε σάλτσα πικάντικου ροζ γιαουρτιού

Φλογέρες με θαλασσινά σε σάλτσα πικάντικου ροζ γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Αρχικά ψιλοκόβετε τις γαρίδες και τα καλαμαράκια και κατόπιν το πράσο. Σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ηλιέλαιο. Ρίχνετε το πράσο και τα καλαμαράκια, προσθέτοντας ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Τα μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να...