Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κόβουμε τα καρότα, τα κλωνάρια του σέλερι, το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε λεπτές φέτες πάχους 1 εκ. Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τη ρίγανη και σβήνουμε με το βαλσάμικο....