Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο βούτυρο (κατά προτίμηση clarifié, δηλαδή καθαρό, γιατί δεν καίγεται εύκολα) και ρίχνουμε το καλαμπόκι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν σταματήσει ο ήχος από το καλαμπόκι που σκάει (δείγμα ότι είναι έτοιμο το ποπ...