Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να φτιάξουμε το κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας στο φούρνο, ζεματάμε πρώτα ελαφρά τη συκωταριά για να κόβεται καλύτερα. Την ψιλοκόβουμε με ψαλίδι και τη βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Το μείγμα αυτό βγάζει 4 ρολά.Λαδώνουμε ελαφρώς 3 φύλλα κρούσταςκαι τα τοποθετούμε...