Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αυτά τα σπιτικά σοκολατένια τρουφάκια δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις γιατί είναι πολύ απλά στην παρασκευή τους (ιδανικά για μικρούς μάγειρες) ενώ η συνταγή βασίζεται σε παραλλαγή του κορμού ή αλλιώς του μπισκοτάτου.Τρόπος παρασκευής.Αλέθω στο blender τα μπισκότα να γίνουν...