Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε δύο κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτετε τα κυδώνια καλά καθαρισμένα, το θυμάρι, τη δάφνη, δυο τρία κλαδάκια μαϊντανό και τα ανακατεύετε όλα μαζί μερικά λεπτά. Σβήνετε με το κρασί, σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε μέχρι να...