Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή και φαρδιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και ροδίζουμε το αρνάκι και από τις δύο πλευρές.Το βγάζουμε σε ένα πιάτο και ροδίζουμε στην ίδια κατσαρόλα τα λαχανικά μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα,...