Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη μους τυριού Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε το ανθότυρο και χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να διαλυθεί το τυρί. Προσθέτουμε το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας, το ξύσμα από το λεμόνι, και χτυπάμε για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ανά διαστήματα καθαρίζουμε...