Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη ρεγγοσαλάτα Πάρου Για να φτιάξουμε τον πρώτο ουζομεζέ, αφαιρούμε την κόρα και μουσκεύουμε το ψωμί ή το παξιμάδι. Το στύβουμε.Με μαχαιράκι και προσοχή αφαιρούμε την θήκη-μεμβράνη που περικλείει τα αβγά της ρέγγας. Με προσοχή αφαιρούμε τα αβγά από την μεμβράνη, τα βάζουμε...