Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να χωρίσει το κρέας από τα κόκκαλα και να το ανοίξει για το γέμισμα, να μας κόψει και λίγο το κρέας ενδιάμεσα των οστών. Το καρέ καλό είναι να είναι με την πέτσα του. Αν πάρουμε καρέ με πέτσα το χαράζουμε σε ρόμβους.αλατοπιπερώνουμε και το αλείφουμε...