Τα αέρια που μας κάνουν να δακρύζουμε προέρχονται από την ένωση δυο θυλάκων που υπάρχουν στις πτυχές του κρεμμυδιού. Για να αποφύγετε τα δάκρυα, χρησιμοποιήστε ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι. Το κοφτερό μαχαίρι μειώνει κατά πολύ τα αέρια που προκαλούν δάκρυα. Δοκιμάστε επίσεις να κόψτε τη ρίζα του κρεμμυδιού πριν το κόψετε.
Πλένουμε καλά και αφαιρούμε τους σπόρους από τα φρούτα.
Ετοιμάζουμε το τσάικαι προσθέτουμε 1-2 παγάκιαή το αφήνουμε να κρυώσει.
Αν προτιμάμε, χρησιμοποιούμε έτοιμο παγωμένο τσάι.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στομπλέντερμέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και συμπληρώνουμε με παγάκια, αν το επιθυμούμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.