Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Πλένουμε καλά και αφαιρούμε τους σπόρους από τα φρούτα.
Ετοιμάζουμε το τσάικαι προσθέτουμε 1-2 παγάκιαή το αφήνουμε να κρυώσει.
Αν προτιμάμε, χρησιμοποιούμε έτοιμο παγωμένο τσάι.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στομπλέντερμέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και συμπληρώνουμε με παγάκια, αν το επιθυμούμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.