Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε τη σούπα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μαζί με το F Lora σε βαθιά κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με τα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε τον αρακά και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας τακτικά. Αλατοπιπερώνετε. Σβήνετε με το κρασί και μετά από λίγο...