Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αναμιγνύετε τα ροδάκινα και τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ.Βήμα 2 Αναμιγνύετε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε ένα άλλο μπολ.Βήμα 3 Με το μηχάνημα σε λειτουργία, βάζετε σταδιακά το μίγμα γιαουρτιού-λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως.