Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Καβουρδίζουμε σε ένα τηγάνισε μέτρια προς δυνατή φωτιά τους σπόρους κάνναβης και το σουσάμι. Όταν αρχίσουν οι σπόροι κάνναβης να “πηδάνε” στο τηγάνι βάζουμε ένα καπάκι και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Χτυπάμε σε ένα δυνατό μούλτι,...