Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες, τις πιπεριές σε μακρόστενα κομμάτια και τις μελιτζάνες σε τετράγωνα κομμάτια. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες, τις...