Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη ζύμη Ανακατεύουμε τη μαγιά με 250 γρ. χλιαρό νερό σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνουμε το μείγμα μέχρι να βγάλει φουσκάλες για περίπου 10-30 λεπτά ανάλογα τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι, 50 γρ. από το ελαιόλαδο, 1 πρέζα ζάχαρη και το αλάτι....