Καβούρι με Μαραθόριζα και Σάλτσα Αγιολί

Καβούρι με Μαραθόριζα και Σάλτσα Αγιολί

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Φτιάχνουμε πρώτα το αγιολί: Χτυπάμε στο μούλτι τους κρόκους, το σκόρδο, το αλάτι και λίγο πιπέρι.Σταδιακά, όπως στη μαγιονέζα, προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι, χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα.Στο τέλος προσθέτουμε και το λεμόνι και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί. Ακόμα πιο...