Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Απλώνουμε το φύλλοκαι βάζουμε τη σοκολάτα στη μέση. Με ένα μαχαίρι κάνουμε λωρίδες, κόβουμε τις άκρες πάνω και κάτω και τυλίγουμε τη σοκολάτα .Στη συνέχεια παίρνουμε τις λωρίδες που έχουμε κόψει και τυλίγουμε χιαστί πάνω στη σοκολάτα μας.Μπορούμε να του δώσουμε ότι σχήμα...