Κιμαδόπιτα Χριστουγεννιάτικη

Κιμαδόπιτα Χριστουγεννιάτικη

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τη Χριστουγεννιάτικη κιμαδόπιτα με δαμάσκηνα, ο κιμάς πρέπει να έχει ξεπαγώσει και να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε τον κιμά για 7-8 λεπτά, για να ψηθεί καλά και να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε...