Μπακαλιάρος πλακί με σέσκουλα (Πάρος)

Μπακαλιάρος πλακί με σέσκουλα (Πάρος)

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες, τον ξαλμυρίζουμε καλά σε νερό, αλλάζοντάς το κάθε 2-3 ώρες για να ξαλμυρίσει καλά. Τον σουρώνουμε, τον καθαρίζουμε από τα φτερά, τα κόκαλα και τις πέτσες, τον ξεπλένουμε καλά και τον στεγνώνουμε. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και...