Ντολμαδάκια με τζατζίκι από γλυκοκολοκύθα και μέντα

Ντολμαδάκια με τζατζίκι από γλυκοκολοκύθα και μέντα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ζεματάτε τα φρέσκα τρυφερά αμπελόφυλλα για 2 λεπτά σε βραστό αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε στο τρυπητό. Αφαιρείτε με ένα μαχαιράκι τυχόν κοτσάνια. Αν δεν έχετε φρέσκα και θέλετε να χρησιμοποιήσετε φύλλα από βάζο, τα ξεπλένετε καλά από τα ζουμιά τους με κρύο νερό και τα...