Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Το αλεύρι, το φύτρο σιταριού και η μαγιά μπαίνουν σε ένα μπολ και ζυμώνονται.Προστίθεται αργά το νερό και το ζύμωμα συνεχίζεται μέχρι να αποκτήσει τη σωστή συνεκτικότητα.Το αλάτι προστίθεται στο τέλος - αν μπει στην αρχή, επιταχύνεται η ζύμωση. Ένα άλλο λάθος που γίνεται είναι...