Λαβράκι µε µυριστικά βότανα και σάλτσα αβγολέµονο

Λαβράκι µε µυριστικά βότανα και σάλτσα αβγολέµονο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Περικλής Ρουσουνίδης
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ξεπλένετε και στεγνώνετε τα φιλέτα του ψαριού, τα αλατοπιπερώνετε και τα απλώνετε πάνω σε ταψί του φούρνου, στρωµένο µε αντικολλητική λαδόκολλα. Τα ψήνετε για 10 περίπου λεπτά, µέχρι η σάρκα τους να γίνει πέρα ώς πέρα αδιαφανής, τα...