Σπανάκι σοτέ με κομματάκια τόφου με κοκτέιλ θαλασσινών

Σπανάκι σοτέ με κομματάκια τόφου με κοκτέιλ θαλασσινών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι βάζετε 2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο και το ζεσταίνετε πολύ καλά. Ρίχνετε μέσα τα κυβάκια του τόφου και τα ροδοκοκκινίζετε. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε το υπόλοιπο σησαμέλαιο,...