Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μερίδες:12, Προετοιμασία:50΄-60΄, Αναμονή:από 1 ώρα έως 1 νύχτα, Ψήσιμο:30΄ Ζύμη Ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη (δεν θέλει πολύ ώρα). Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ή –καλυτερα- για 1...