Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα και τη λιαστή τομάτα Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση Τα 2 μισά της μπαγκέτας τα κόβουμε οριζόντια δημιουργώντας 4 μπρουσκέτες. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά Λιώνουμε το βούτυρο...